donderdag 1 maart 2012

Woensdag 29 februari

Eindelijk de grote dag, de ontmoeting met de andere 2 over de strepers. 's Morgens was ik best wel zenuwachtig ...ging ik wel kunnen volgen, wat staat me te wachten????  Eens daar aangekomen viel de stress volledig weg. Lies en Tristan bleken 2 toffe collega's te zijn met een gezonde dosis humor :-). Jan was al gekend en Pieter werd ook voorgesteld. Pieter studeert sportmanagement en kwam stage doen. Maar is ondertussen gepromoveerd tot fotograaf en manager van dienst. :-)

We kregen allemaal dezelfde outfit en we zochten onze juiste maten bijeen. Het passen kon beginnen. We hesen ons in de pakjes en ze werden goedgekeurd door de omringende critici. Best wel leuk allemaal dezelfde outfit. Het fototoestel werd bovengehaald en de fotoshoot kon beginnen.

Tijdens het eten werden de schema's uitgelegd en er werden doelen besproken voor het verder verloop van het jaar.
Daarna vertrokken we richting sportkot voor een looptraining en zwemtraining. Na een paar techniekoefeningen en rondjes rond de piste kregen we tips en tricks voor een betere looptechniek. Jan deed even voor hoe ik liep en dat was alles behalve een sierlijke gazelle. Conclusie nog veel werk aan de winkel.
Toen de looptraining was afgelopen ging het richting zwembad. Ook daar kregen we weer heel veel nuttige tips die we kunnen gebruiken in onze verdere triatloncarriëre :-).
Na het zwemmen ging het richting huiswaarts, om daarna héél ongeduldig op ons schema en de foto's te wachten die deze dag getrokken zijn door onze fotograaf van dienst Pieter.

Bedankt Jan en Pieter voor de vele tips!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten